Top

Ontwerp je eigen as sieraad

Ontwerp je eigen as sieraad

U kunt zelf een as sieraad ontwerpen, maar natuurlijk ook gebruik maken van sieraden die daar voor bedoeld en gemaakt zijn in edelstaal, zilver of goud.

Wilt u iets speciaals met een thema als sport, geloof, natuur etc. kunt u natuurlijk ook kiezen uit één van onze 4000 bestaande hangers in zilver of goud en daar een as sieraad van laten maken.

Bij een vlakke hanger kunnen we aan de achterzijde een klein kokertje met as plaatsen. Bij massieve hangers kunnen wij de hanger "uitboren" en de as erin verwerken.

Onderstaand 2 voorbeelden:Op deze foto ziet u een askraal die uit 2 delen bestaat en een massieve wereldbol armbandbedel en wat as dat door de klant aan ons is toegezonden per post.Eerst halen we het ophang oog weg, daarna wordt er een gat geboord in de wereldbol, deze gevuld met as en daarna met zilver dicht gesoldeerd en een ophang oog bevestigd zodat je deze niet kunt verliezen aan de ketting.De zilveren as kraal wordt gevuld met as en daarna worden de 2 delen zorgvuldig aan elkaar gelijmd. Als laatste wordt het uitstekende deel omgezet zodat de 2 delen nooit meer los kunnen raken van elkaar. De as kraal kan gedragen worden aan een armband of ketting.En dan hier de as kraal en as hanger die, samen met het overgebleven as, aangetekend verzonden zal worden naar de klant in gepaste verpakking.

Wilt u ook een speciaal as sieraad? Vraag naar de mogelijkheden want wij kunnen (bijna) alles. Bel naar 072-5120600 of mail naar verkoop@mooye-sieraden.nl

Onderstaand een as sieraad van een zilveren deegroller als ashanger