Top

Retourneren of ruilen

Gratis retour sturen (binnen Nederland)

Wanneer u de overeenkomst binnen 30 dagen, de dag na ontvangst herroept kunt u uw sieraad gratis retourneren als u gebruik maakt van onderstaande procedure. Nadat u de overeenkomst heeft herroepen heeft u nog 14 dagen de tijd om het sieraad terug te sturen.

1. U vult het herroepingsformulier in (zie onderstaand formulier) en verstuurd deze naar ons;
2. U ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een bevestiging hiervan per mail en het antwoordnummer/postcode waar u uw sieraad gratis kunt terugsturen; Belgische klanten dienen zelf de portokosten te dragen voor retourzendingen naar het door ons opgegeven adres;
3. Het terugzenden blijft voor uw risico;
4.
 Nadat u ons kenbaar heeft gemaakt de aankoop te herroepen heeft u 14 dagen de tijd om het sieraad retour te sturen;

*** let op !!! Wellicht komt onze mail in uw spambox terecht *** dus graag deze bekijken wanneer u niets ontvangt.

5. Na ontvangst controleren wij de zending;
6. Wij betalen het aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling aan u terug. Mocht u gebruik hebben gemaakt van één van onze extra verzendopties worden de kosten van deze extra verzendoptie niet gecrediteerd.
7. Zodra het aankoopbedrag aan u teruggestort wordt ontvangt u hiervan een bevestigingsmail met een overzicht van de ontvangen retouren en het bedrag dat u van ons ontvangt. Wij mogen wel wachten met terugbetalen totdat wij het sieraad retour hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd.
8. Op maatwerk producten geldt geen herroepingsrecht.


Wij dienen ons te houden aan de geldende voorwaarden zoals deze letterlijk door het ACM = Autoriteit Consument en Markt bepaald zijn :

‘’De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt (moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

Wanneer u een sieraad wilt ruilen binnen 30 dagen na aankoop dan geldt ook bovenstaande procedure.

Daarnaast kunt u het juiste sieraad opnieuw bestellen en betalen.

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Herroepingsformulier (graag invullen = wel verplicht)
Aan:
Mooye Sieraden
Postbus 144
4300 AC Zierikzee
Nederland
0111-550550
verkoop@mooye-sieraden.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.